19.7.2015

Leirin ensimmäinen päivä, Team Bravo raportoi

"Vika päivä ennen lähtöä. Perjantaina jännitti, sillä lähtisin kotoa pois ilman vanhempia pitkäksi ajaksi. En saanut ollenkaan unta, koska mietin jos jokin asia puuttuisikin. En odottanut leiriltä paljoa." [Johtajan kyseltyä ennakko-odotuksista]

"Aamulla Prisman pihalla klo 3:30. Tunnelma oli väsynyt ja samalla jännittynyt. Leiriläisten mieliala laski, kun Jenni kertoi, että bussi lähteekin klo 4:00. Bussissa osa yritti nukkua, osa pelleili ja söi aamupalaa. Hki-Vantaalle päästyään porukka alkoi heräillä ja ihmetellä lähtöselvityksiä. Turvatarkastusten jälkeen osa väsyneistä leiriläisistä suuntasi suoraan Starbucksiin kaffeplörölle.
Sen jälkeen ihmeteltiin, missä lähtöportti oli. Kun portti aukesi, alkoi leiriläisissä näkyä iloa ja energiaa. Koneessa porukka ihmetteli nousua ja sitten nukahti. Lento sujui osittain nukkuen, osittain ns. "riehuen ja pomppien". Koneen laskeuduttua ei enää väsymystä näkynyt. Sitten matka jatkui bussilla partiokeskukseen."

"Aluksi partiokeskus vaikutti aika kämäseltä mestalta, mutta päästyämme sisälle paikka olikin ihan ok. Kun lähdimme syömään, odotukset olivat aika korkealla, sillä kaikki olivat nälkäisiä. Ruokapaikassa oli hyvää ruokaa ja uskoisin, että kaikki tulivat kylläisiksi."

"Lähdimme partiokeskuksesta metroasemalle ja matkustimme suhteellisen tyhjässä metrossa Westminsterille. Poistuttuamme metrotunneleista ensimmäinen asia jonka huomasin oli ympäröivien rakennusten koko. Kuvat eivät tee oikeutta Big Benin koolle saati Westminster Abbeyn yksityiskohtien määrälle."

"London Eyeen tullessa porukkaa oli paljon ja jonotus tuntui kestävän ikuisuuksiin. Onneksi jonotus menikin nopeasti ja pääsimme London Eyen kyytiin. Kyydissä ollessaan näki melkein koko kaupungin, ainakin suurimmat nähtävyydet.Laite lupasi suurinpiirtein 40 min kyydin, mutta olikin noin puolet kuvastusta ajasta. Saimme hienoja kuvia ja lopuksi saimme nähdä 4D-esityksen. Hieno kokemus oli, ainakin omasta mielestä."

"Ensimmäisen päivän jälkeen Lontoossa olivat sekä vartiot että maskotit väsyneitä ja helpottuneita, kun päivä oli saatu pulkkaan ilman suurempia ongelmia. Seuraavaa päivää odotettiin ja innolla, mutta keittiössä valmistuvan illallisen jännitystaso on aivan omassa luokassaan..."


Team Bravon jäsenet kirjoittivat vielä muutaman päivän mieleenpainuvimpia kokemuksia kuvaavan sanan.

"Ruuhka"
"KUUMA!"
"Särkyä ja tinnitystä"
"Metro!"





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti