25.7.2015

21-23.7 vaellus, Team Alfa

Heräsimme 4.30,minkä jälkeen heitimme illalla valmiiksi pakatut rinkkamme selkään, minkä jälkeen suuntasimme metrolla Victoria -juna-asemalle. Juna lähti kello 6.35 kohti Haywards Heathia. Saavuttuamme Haywards Heathiin Tiikerit ja Nalle Puhit jakautuivat omiin ryhmiinsä ja lähtivät vaeltamaan kohti ensimmäistä yöpymispaikkaa, Heaven Farmia.

Matka sujui mukavasti Englannin maaseutumaisemissa, vaikka Nalle Puhit eksyivätkin hieman. Eksymisestä huolimatta kaikki jaksoivat todella hienosti ja voivat olla varmoja että kaikki ylittivät itsensä ja voivat olla ylpeitä itsestään.

Seuraavana aamuna Nalle Puhit lähtivät vaeltamaan kohti Danehillia, josta bussi vei heidät seuraavaan majapaikkaan. Leirin pystytettyään he lähtivät vaeltamaan päivävaelluksia majapaikan ympäristöön. Tiikerit vaelsivat melkein koko päivän ja saapuivat illansuussa majapaikalle. Tämän jälkeen ensiapu hoiti samaan tapaan kuin edellisiltana rakot, hiertymät ja muut vammat kuntoon. Sen jälkeen oli vuorossa ruokailu ja iltapesut.

Seuraavana aamuna kaikki kykenevät lähtivät vaeltamaan kohti East Grindsteadia josta juna vei heidät takaisin Lontooseen. Ne jotka eivät olleet vaelluskunnossa lähtivät bussilla kohti juna-asemaa suoraan majapaikasta ja menivät jo edeltä Lontooseen käymään kaupassa ja peseytymään ja purkamaan vaellustavaroita.

Kun loppu ryhmä saapui Lontooseen kävivät he pesulla. Tämän jälkeen lähdimme kaikki yhdessä syömään buffet tyyliseen ravintolaan keskustaan. Syötyämme napamme täyteen suuntasimme takaisin partiokeskukseen, kävimme iltapesulla ja menimme nukkumaan ja nukuimme pitkään.

Team Alfa XD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti